2012-07-18 08:51:23• hírek • MTI

Napi horoszkóp: Rák - a mai nap a romantikáé

Napi horoszkóp július 18.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai napot a kalandoknak szánja. Ha eddig nem volt bátorsága megtenni valamit, most végre erőt gyűjt hozzá. Régóta érlel már lelkében egy gondolatot: tegyen róla, hogy valósággá váljon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma legyen nagyon óvatos a közlekedésben. A Hold álmodozóvá és figyelmetlenné teheti. Az is lehet, hogy épp az éjszakai álmatlanság miatt válik kalandozóvá figyelme. Az érzelmek elöntik, és felkavarják., lehetetlen ellenállnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön egy olyan ember, akire nem lehet ráfogni, hogy különösebben álmodozó volna, vagy nem lenne képes reálisan látni a dolgait. Ha időnként mégis elragadják ideái, azért van ön mellett egy társ, aki visszafogja. Köszönje meg neki!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai nap a romantikáé és a kalandoké lehet. Ez egy olyan találkozás, ami már korábban is megtörténhetett volna. De úgy látszik, ez a késleltetés kellett ahhoz, hogy végre komolyan vegye. Az igazságot szavak nélkül is tudják.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem kellene minden apró sérelmén felbosszantania magát. Az idők sajnos a kelleténél is változékonyabbak, de különösen a felsőbb hatalmakkal szemben nem jó kimutatnia a bosszankodását. Sajnos itt csak maga húzhatja a rövidebbet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Mostanában egészségügyi problémák kínozzák. Minden testi bajnak lelki gyökerei vannak. Gondolkozzon el, mit szívott mellre, ami kínzó köhögését okozhatja? Vagy milyen érzelmi elfojtások okoznak vízháztartási gondokat?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jobb lenne, ha a mai napon végre nem foglalkozna munkaügyekkel. A hosszú hétvégén önnek is joga van a pihenésre. Különösen, ha a családja is számít erre. Töltsön végre velük is egy kis időt, önnek is jól fog esni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A hirtelen harag már sokszor keverte bajba önt. A mai napon is hajlamos lehet arra, hogy a dühe eluralkodjon. Ám ezt is megelőzheti, ha egy kis önuralomra tréningez a reggel. Így sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma minden megy a maga útján, végre semmilyen akadályba nem ütköznek a tervei. Lehet, hogy egy nyilvános szereplésen is részt kell vennie, ami biztosan jól sikerül. Ne aggódjon többé: csodálói száma nőttön nő!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Hangulata ma meglehetősen kiszámíthatatlan. Ha nem akarja, hogy a rosszkedv uralkodjon el ön felett, akkor készítsen listát a jó és rossz dolgokról. Ön szereti az adatokat. Meg is bízhat bennük!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az élet úgy látszik, játékos kedvében van: ma mintha kifejezetten önnel packázna a sorsa. Ma épp egy olyan embert vet ön elé, akivel már rég leszámolt az életében, és akivel remélte, hogy soha nem kell találkoznia. Ma mégis.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A szerelem és gyermekek házában megújuló Hold ma időzített bombát jelez a családi életében. A szembenálló vélemények ütközése parázs vitát okozhat. Egy dolog segíthet: a felhőtlen nevetés. Járjon elöl jó példával, kezdje el ön a kacagást!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: